все має поєднуватися)
але попка повинна видіфлятися серед поєднання )))))))))
Да ГУФ , бабло ето ВСЬО ))))))
шото тут дівчата так усіліно не пишуть, але урок про попу і спіну усвоїли ))) + треба голубі контактні лінзи )))
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Чувакі і Чувіхі » Що головне в чуваку/чівіхі?
все має поєднуватися)
Да ГУФ , бабло ето ВСЬО ))))))
шото тут дівчата так усіліно не пишуть, але урок про попу і спіну усвоїли ))) + треба голубі контактні лінзи )))
розкусив)))))
ндаааа, вас послушать, так вообще мечтаете о чем-то нереальном.....хааххахаах....что ж...мне нравятся руки и аккуратные ногти, светлые волосы и голубые глаза, одежда, обувь - это самое первое на что я обращаю внимание! человек - "вещь" не плохая,его любить надо за все и всего!главное любовь...а вообще хрен с ней с этой любовью!!!!!!!!!!! ее нет!
вас послушать, так вообще мечтаете о чем-то нереальном..
мне нравятся руки и аккуратные ногти, светлые волосы и голубые глаза
Танюха,єто развішо прінц на бєлам канє...
человек - "вещь"
что ж...мне нравятся руки и аккуратные ногти, светлые волосы и голубые глаза
я десь такий образ в німецькій парнухі бачив )))))
одежда, обувь - это самое первое на что я обращаю внимание!
всьо чувавкі, качаємо сраку, дивимся за поставою спини, доглядааємо за ногтями, робимо манікюри і дєпіляцию рук + одягаємося як чувакі з журналів ))))по діловому, клавне шоб нє як бамж вигляжал )))))
а я то думаю , чого якшо я прікінуть + небритий то мені кажуть шо я похожий на грабітєля банка )))))))
человек - "вещь"
что ж...мне нравятся руки и аккуратные ногти, светлые волосы и голубые глаза
я десь такий образ в німецькій парнухі бачив )))))
одежда, обувь - это самое первое на что я обращаю внимание!
всьо чувавкі, качаємо сраку, дивимся за поставою спини, доглядааємо за ногтями, робимо манікюри і дєпіляцию рук + одягаємося як чувакі з журналів ))))по діловому, клавне шоб нє як бамж вигляжал )))))
а я то думаю , чого якшо я прікінуть + небритий то мені кажуть шо я похожий на грабітєля банка )))))))
я имела ввиду кисти рук!!!!!!!!! а одеваться можно и не со страниц журнала, а просто стильно! но теме этого не понять
Танюха,єто развішо прінц на бєлам канє...
а вот и нет! такие бывают, но крайне редко...
но теме этого не понять
а занєш чому ? )))тому шо для мене головне зручність і я ненавиджу ні субкультури ні вищу моду )))мені просто смішно )))
хто вважає що це саме найголовніше, той ніколи в душу не загляне, ну але в кожного свої погляди і цінності )))
якшо чесно я вважаю що дівчина повинна манити і звабити душею, тоді коли говорить і посміхається, дівчина це кішка, і чим більш грацію має ця кішка, тим скоріше в чоловіка калатає серце в грудях, а ФЕШЕНИ, БІЦИПСИ, СІЛІКОНОВІ СІСЬКІ))))))) це як МОД, або ПАТЧ, без якого ітак все класно і який не завжди доречний )))
а занєш чому ? )))тому шо для мене головне зручність і я ненавиджу ні субкультури ні вищу моду )))мені просто смішно )))
хто вважає що це саме найголовніше, той ніколи в душу не загляне, ну але в кожного свої погляди і цінності )))
ах вот как мы запели! до этого ты об этом и словцом не обмолвился! тебе все сиськи да жопу подавай! если бы я обращала внимание только на внешний вид, у меня был бы уже парень и не один! но меня,дуру такую, интересует душа, душа и еще раз душа! понял!
ах вот как мы запели! до этого ты об этом и словцом не обмолвился! тебе все сиськи да жопу подавай!
ти так думаєш тому що мене дійсно не знаєш ))) хоча ...нєєєєєє ))))))
но меня,дуру такую, интересует душа, душа и еще раз душа! понял!
от убєй, але не вірю ))))це говорить тьотка, яка слюню пускає від любого бландіна і яка вже гатова накінутса на нього)))) дєточка, в декого настільки рпозора і чиста душа, о її не видно, складається враження що її немає
от убєй, але не вірю ))))це говорить тьотка, яка слюню пускає від любого бландіна і яка вже гатова накінутса на нього)))) дєточка, в декого настільки рпозора і чиста душа, о її не видно, складається враження що її немає
так уфос! мне твой пиздешь уже реально остопиздил!!!!!!!!!! ты блядь даже и доли меня не знаешь, а такую хрень пиздишь, противно читать! да что ты за чудовище?!хм...тебе небось завидно....
да что ты за чудовище
я бальшой і сєрий волк, на жопє мохом вєсь аброс
хм...тебе небось завидно....
я від завєсті посінєу аж )))особливо машонка )))
ну ти кажеш шо головне душа, а писала тут перед душою зовсім рпо інші речі рпо прікід, рукі, а потім перемкнулася на душу, якшо тобі потрібна душа то не думаю, що ти б писала все те, що написано вище поста про душу втім діло твоє, просто всі про душу говорять а ведуть себе зовсім по іншому
ну ти кажеш шо головне душа, а писала тут перед душою зовсім рпо інші речі рпо прікід, рукі, а потім перемкнулася на душу, якшо тобі потрібна душа то не думаю, що ти б писала все те, що написано вище поста про душу втім діло твоє, просто всі про душу говорять а ведуть себе зовсім по іншому
да нет, ты как об ычно ничего не понял! нет сейчас нормальных чуваков, может и есть, не спорю, но я их не встречала! все козлы и ублюдки!!! и ты далеко не ушол!
я бальшой і сєрий волк, на жопє мохом вєсь аброс
хахахаха, чет ты себя слишком ласково оценил! дурик волосатый!
и ты далеко не ушол!
:good: Вітаю, зато ти сама ідеальність та душевність
чет ты себя слишком ласково оценил! дурик волосатый!
вибачь, я забув що тобі подобаються бриті жопи
мені здається чт ьт себе ставиш више всіх? )))прям як нацистка ))))
все козлы и ублюдки
незабувай, що в тебе є друзі, то вони тоже козли і ублюдкі? еееееее, відмовляєся від своїх слів ? )))Раджу спочатку писати в чорновику думки, корегувати та обдумувати їх, ну а потім можна і нафорум ))
Спілкуємся суто по темі, а то шото нафлудив тут я, ну звичайно не без допомоги ))
так завтра сережа отвечу! ща ухожу, маме надо за комп!
мазгі головне!!!!!!!!!!!!!!!!
після довгиз роздумів...
Anahi
Я хотів це тобі сказати після того як ти сказала, що головне щоб не жадний і не пив
Він можи бути жорстоким, тупим, і ще багато речей яким не заважає непитущість
А від слів Ёлочки стає якось образливо за весь чоловічий рід, прям таки вже всі ублюдки і козли, серед моїх друзів є дуже хороші хлопці.
мазгі головне!!!!!!!!!!!!!!!!
якби ж воно було так...що б тут не говорили і як переконливо б не було, шукають тільки по зовнішності я не правий?
якшо не правий то не думаю Оксано, що ти наприклад подивишся на розумного урода, якщо поряд буде стояти дуже симпатичний мачо ... може мені ставити -1 , але я в цьомувпевнений і так зробив б кожний, хоча звісно є і виключення .
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Чувакі і Чувіхі » Що головне в чуваку/чівіхі?