Гурт Breaking Brain Without Aim

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Чувакі і Чувіхі » Що головне в чуваку/чівіхі?

Що головне в чуваку/чівіхі?

Сообщений 61 страница 80 из 133

61

...как бы вы не говорили.....но все парни, как и девушки при встрече смотрят на внешность....как бы вы не доказывали, но это факт....уже потом на ум, чувство юмора и т.д.

+1

62

Strawberry написал(а):

но все парни, как и девушки при встрече смотрят на внешность

полюбому!!так всєгда било і будєт  ;)   потому мнє і нє візьот 8) хахаххахахах..... :nuts: і мнє пох... :lol:  :lol:  :lol:

+1

63

badbunny написал(а):

потому мнє і нє візьот

жжошь))))))

+1

64

Strawberry написал(а):

...как бы вы не говорили.....но все парни, как и девушки при встрече смотрят на внешность....как бы вы не доказывали, но это факт....уже потом на ум, чувство юмора и т.д.

+ 1 , істіну глаголіш )) але це називається перше враження ))) і я навіть ходячи по унівєру стільки маю цих вражень ))) оскільки нічого ніколи ні на кого не планую то собі можу дозволити крікнуть навіть : " ейй Дєтка, класний зад " )))))))

+1

65

Strawberry написал(а):

..как бы вы не говорили.....но все парни, как и девушки при встрече смотрят на внешность....как бы вы не доказывали, но это факт....
  Більше того, керуючись цим першим враженням, сформованим на базі зовнішності, ми створюємо певний образ людини, хоча він може дуже сильно відрізнятися від того, якою вона є насправді. Тому коли знайомишся з кимось краще, може наступити розчарування, або, навпаки, ще більше захоплення. Головне не дозволити собі закохатися в цей образ, бо потім, навіть якщо розчаруєшся в людині, нічого не зможеш із собою зробити.

+3

66

найголовніше, шоб не бв заручений чи одружений))))

0

67

nIR1a написал(а):

Більше того, керуючись цим першим враженням, сформованим на базі зовнішності, ми створюємо певний образ людини, хоча він може дуже сильно відрізнятися від того, якою вона є насправді. Тому коли знайомишся з кимось краще, може наступити розчарування, або, навпаки, ще більше захоплення. Головне не дозволити собі закохатися в цей образ, бо потім, навіть якщо розчаруєшся в людині, нічого не зможеш із собою зробити.

ото факт, головне.....+1, однозначно,

народ , не втрачайте здоровий глузд, мені потім ваЖко лікувати....

Главврач Форума                                           Васілій Ілліч ОгнЄнний

0

68

але факт таки бля))))) на урода з душею ніколи не подивляться, особливо якщо збоку буде красавчєг навіть з пустошу в середині...але є виключення ))або є вихід ))))можна красавчіку дати в пєчєнь і сказати на вухо: СУКА Я УРОД МЕНІ ТІРЯТЬ НЄЧЄВО )))))))) І КРИКНУТИ АЛЛАХ АКБАР І ВЗІРВАТИ ВСЬО НАХЄР ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

0

69

я думаю шо головне це емоційність і запальний та веселий характер. ну і звичайно шоб зовнішність була нормальна. ну а ще щоб хлопець в туфлях не ходив... ну тіпа мене не пре

0

70

:D всетаки всі махають головою про душу але на перому місці РОЖА!!!!))нєєє ? ))

0

71

UFOs написал(а):

нєєє ? ))

на першому місці очі)) :nuts: ))такі ))гарні)))пружні)))) :lol:  :rolleyes:

0

72

UFOs
ну да для мене яка б не була кльова людина але якшо вона мене не пре  з вигляду то може бути тыльки моїм другом

0

73

UFOs написал(а):

всетаки всі махають головою про душу але на перому місці РОЖА!!!!))нєєє ? ))

нЄ Сірожа, РОЖа  одна із сукупності СКЛАДНИКІВ  візуального образу ЛЮДИНИ, но Є ше духовний
та енергетичний складники...які зумовлюють незримий образ...

Patlatui написал(а):

на першому місці очі))  ))такі ))гарні)))пружні))))

особливо приЄмно наколюються на виделку...

Lori_M написал(а):

ну да для мене яка б не була кльова людина але якшо вона мене не пре  з вигляду то може бути тыльки моїм другом

??????????????????????????????????????WHY??????????????????????????????????????????????????

0

74

а того шо люблю гарненьких хлопців

0

75

ну все ж таки випливає з всього сказаного шо фейс це перше і найголовніе .

0

76

UFOs написал(а):

ну все ж таки випливає з всього сказаного шо фейс це перше і найголовніе .

ні)))ОЧІ!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

0

77

А очі хіба не на фейсі розташовані? :tongue:

0

78

:D добре, ну якшо вже таки фес, то ясно шо в кожного свої смаки і свої поглядина феси і очі ))) але ж тобі на якому місці душа? )))) чи вона вже відпала і всі дали їй по шпіцу і усьо ? ))
я вважаю що візуальний контакт - це перш а все статевий можливо потяг, зрозумійте мене правильно, нє пошло )))

чи хіба ви не чули фраз тіпа сатрі какая чувіха, фейс, попа .... я б єє )))тобто іду спрошу скока врємєні і з какова ана района ))))))))))

0

79

UFOs написал(а):

тобто іду спрошу скока врємєні і з какова ана района ))))))))))

ілі прадам пучок мандарінак :D   :lol:

0

80

UFOs написал(а):

але ж тобі на якому місці душа?

По любому душа важливіше за морди, очі та інші частини тіла. Але це все індивідуально, є багато класних людей, у яких і душа, і зовнішність - супер, один не гірше іншого. Але чомусь хтось із них подобається, а хтось ні. Або подобається взагалі той, хто уступає їм в плані зовнішності, так вже влаштовано життя.

0

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Чувакі і Чувіхі » Що головне в чуваку/чівіхі?