хочу дуже сильно, вже не перий рік, але хочу сильних суперників ))) не хочу проти БОТІВ стрілятсе і хочу шоб якісь мастєра завалили з нажа мене ))))))
в нас є вжеклюб, є траси для цього, тіки треба бабліцо і бажанніцо ну і гарний настрій
Пейнтбол в нас вже давненько, ось стаття за 2003 рік
12 квітня відбудеться Кубок міста з пейнтболу
02 квітня 2003
Джерело: Телекомпанія ТВА
Одна з найпопулярніших ігор Америки прийшла й до Чернівців
Пейнтбол вважається однією з новомодних сьогодні екстремальних ігор для дорослих, яка допомагає не лише підтримувати на гарному рівні фізичну форму, а й зняти властиву сучасності напруженість у стосунках та в оригінальний спосіб розважитись на природі. Гра проводиться між двома командами на полях з перепонами. Метою команд є влучити у суперників найбільшою кількістю желатинових кулькок з фарбою з пневматичної рушниці - маркеру. Фарба абсолютно безпечна для здоров"я людини і легко змивається. Найбільша шкода, яку може завдати гра у пейнтбол - це невеликий синець. До речі, це вважається порушенням гри і один з трьох судей, присутніх на полі, обов"язково покарає порушників. В пейнтбол можуть грати як дорослі, так і діти, з дозволу батьків. Неабиякою популярністю користується пейнтбол і у жінок. У світі ця гра відома ще з сімдесят восьмого року. А в Америці пейнтбол за популярністю взагалі займає третє місце після бейсболу та баскетболу. У минулорічному чемпіонаті світу взяла участь і спільна російсько-українська команда. До речі, в нашій державі пейнтбол відомий вже вісім років. А дванадцятого квітня турнір з пейнтболу відбудеться і в Чернівцях, на стадіоні "Електронмашу". Заявки на командну участь у змаганнях приймаються за номером телефону 4-74-44