Вітаю всіх, а особливо закоханих з цим святом , бажаю міцного та палкого кохання і вірних друзів!.
День Св. Валентина :)
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться214.2.2008 08:10:30
....от себя добавлю:
Ребятки, желаю чтобы сегодня все влюбились!!!!!!!!!! Желаю всем найти ту половинку себя, с которой вы б были самыми счастливыми и любимыми!!!!!!!!!!!!!! Всех с Днем Св.Валентина!!!!!!!!! Кохайтесь сьодня бо патом бананы закончатся)))
Поделиться314.2.2008 10:44:38
бо патом бананы закончатся)))
я тогда умру....
Нє люблю єтот празнік і всєх би влюбльонних спаліл
Поделиться414.2.2008 10:44:54
ВСІМ ОКЕАНИ КОХАННЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1КОХАЙТЕ І БУДЬТЕ КОХАНИМИ ...
а я піду пиво поп"ю)0
Поделиться514.2.2008 12:21:09
Кохаймося бо ми того вартi, всiх з святом!!!! Щастя, радост, та мiцного кохання невимушеного та сильного!!!!
Поделиться614.2.2008 13:14:20
і всєх би влюбльонних спаліл
заздрість то страшний негатив
мені це свято якусь литячу ностальгію навіює, шкільні роки )) пам*ятаю як Валєра з Єблом убивалися за ці валєнтінки...а мені ніхто не дарував їх Юра казав шо йому також)) ну ми просто нє билі центравимє пацанамі)
чи я дарував валєнтінку камусь? так здається 1 раз всім дівчатам з класу...я просто пару років поспіль бачив як скісали ті дівчата котрим нє даставалісь валєнтінкі, то для дівчини в школі щось мабуть означає...ось я якось і всім замутив по валєнтікі...на мою думку це свято як когось підносить до небес так і когось спускає до пекла в тому розумінні що всі щасливі в цей день відчувають себе ЩЕ ЩАСЛИВІШИМИ І ЗАКОХАНИМИ а незакохані і нещасливі ще більшу спустошеність...це людська психологія нічого з цим не вдієш
Ще раз вітаю всіх закоханих з цим святом