так никто и не ходит
ну каждому свайо ....камута тут інтєрєсна,камута нєочєнь,а камута вашє нєт ....єт нє нам рішать
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Чернівецькі лабухі » Кремп
так никто и не ходит
ну каждому свайо ....камута тут інтєрєсна,камута нєочєнь,а камута вашє нєт ....єт нє нам рішать
Придлагаю паритетнi умови!!! Давайте домовлятись!!
ООО, привіт, у мене сесія, от я і пропала...тут зашла, блін, а мені мій "друг" Олег і мій "колишній друг" Сашко )))) 22 МІНУСИ НАПХАЛИ!!!! )))))))))))))))))))))))) Значіт я тєпєрь самая неуважаїмая на форумі, "куди ніхто нє ходіт"!!!!!!!!!! )))))))))))))))))))))))))))
Никогда не думал, что уважение зависит от циферок на форуме...
P.S.:Поздравляю группы "Тень" и "Знак воды" за первые места в хит-параде! Надеюсь, что BBWA составит им достойную конкуренцию!
Привіт, ми записали ще одну пісню - "Фея", її можна скачати на нашому сайті в розділі "Аудіо" http://cramp.com.ua/files/mp3/cramp-fairy.mp3
ми нарешті завершили роботу над сайтом і форумом, ще не хотли нікому розповідати, ато сайт ще потребує деяких удосконалень і реклама сайту і форуму з"явиться лише весною у новому глянцевому журналі "Пазл" (у ньому буде, трохи незвичайним способом, проходити презентація кліпу - до кожного примірника буде входити CD з відео-кліпом, новими піснями та фото). Заходьте на наш сайт wwwcramp.com.ua, та на форум (посилання на форум іде одразу із сайту). ЧЕКАЄМО!!!!!
файно зроблено...але він висить(((
маладциииииииииии кльовоо...і нарешті лиш тік шо ваш кліп побачиу крутооо...мну сподобалось
Тут война бачу далi точиться!!! Давайте прийдемо до загального консенсусу народе!!!
файно зроблено...але він висить(((
Уже, по ідеї, висіти не має, уже дешо змінили!
ПС Заходьте на форум, ато ми з Вадіком, як ідіоти вдвох переписуємось
А ви ссилочку киньте!!!!
А ви ссилочку киньте!!!!
А ми вже кидали зсилочку ))) от ще раз, адже ми трошки переїхали, у нас тепер замість wwwcramp.com.ua ---- wwwkremp.com.ua , там на сайті є і зсилочка на форум
Во нормально Данке!!!
Приходьте на "СКАЙ"...ми там будем лабати...можливо, поржете з нас, самі побачите чому))))
можливо, поржете з нас, самі побачите чому))
напевно тому,що СКАЙ буде іграти у вас на розігріві!!!УРААА!
Нє, не того))
ПРоголосуйте за нас, будь ласка, http://diy.a1tv.ru/ramp/kremp будемо дуже вдячні
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Чернівецькі лабухі » Кремп