Книга Жалоб та пропозицій:)
можна як факати так і хвалити)))
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Пропозиції та Зауваження » Книга Жалоб=))
Книга Жалоб та пропозицій:)
можна як факати так і хвалити)))
сіРОЖКО,єто ти? А гдє ми?Ми уже в РАЮ?
да))))називай це як хочєш)))що мож сказати? запропонувати? мож послать мєня хочєш?))не стісняйся:))))
ож послать мєня хочєш?))не стісняйся:))))
ну ти вашє бля сам напрасілся... :black_eye: :bb: я тя вичісліл пасан...всьо одіваюсь і пєрєбігаю дорогу...жді... :friends:
УФОС,передай привіт Калічанськім пацанам і тьолкам!!!)))
Окей мен))) Соррі шо тем так мало треба розробляти))розділи є так треба шото мутіть і гнать шото там)))
я пілять перший буду факати!!!!нахера така тєма страшна і чорна???поставте якийсь інший скін ато це вопше,аш очі боялть!я люблю коли чорним по білому а не білим по чорному!!!
П.С. а вопше всьо прікольно!..))
Окей Чувак, щас поки підбираю теми, шото таку як в СН ставити не хочеться, шоб не було закосно, але вона реально одна з самих рульних, отже ДА ПРОСТІТ МЕНЯ СН :fuck:
ггг)))) і замутіть більше смайлів)) і більлше-більше-більше тем))) а так всьо круто)))))))0
стараюся чувак, є багато кульних смайлів, думав в обід заллю і тем пару ще створю...але я так файно подрочив, що вирубився
мдя...)))розумію)))) ати скинб права можера ГУфу))))))))він вміє це робити)))смайли)))
не,не кидай!!!!він мене тоді забанить сразу)))
будуть сформовані повністю розділи і теми, тоді будуть і модери
трахі залляв смайлів, ща ще прікольних забадяжу
я маюж на увазі зроби світлу якусь тему!!!білу з синім або з зеленим!чорне і червоне це горна і контрастно але напрягає!..готи прям якісь!..
я в поісках))тоже про шото світле думав і шото світле і приємне вже шукається
я вже Сергійкові свої думки сказав)))
:good: да Сашок з табой уже мазу пєрєтєрлі)))) :read:
червоне це горна і контрастно але напрягає!..готи прям якісь!..
а мнє нравітсо
шя єшьо народ падтянітсо і новиє тємкі разговоров пайдут в ход как по маслу
Отредактировано badbunny (13.11.2007 23:18:43)
шя єшьо народ падтянітсо і новиє тємкі разговоров пайдут в ход как по маслу
якшо такого не буде, то мутимо ЕМО стіль форуму і падаємо в дєпрєсняк)))) :friends:
якшо такого не буде, то мутимо ЕМО стіль форуму і падаємо в дєпрєсняк))))
ОООО.....ілі замутім койта рітуал і спалім всєх тєх кто нє спакусілсо на єтот форум :evil:
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Пропозиції та Зауваження » Книга Жалоб=))