сука,ето не по теме блядь...не баянь бо бля прирежу...
сиш ти..)))ти мені ше маєш полекати сосочеГ))))
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Пропозиції та Зауваження » Книга Жалоб=))
сука,ето не по теме блядь...не баянь бо бля прирежу...
сиш ти..)))ти мені ше маєш полекати сосочеГ))))
вот ту хуйню в раёне груди,похожую на член которая свисает у тебя до пупка ТЫ НАЗЫВАЕШЬ СОСОЧКОМ?
А МАКСІМКА всєх заїбал :fuck:
вот ту хуйню в раёне груди,похожую на член которая свисает у тебя до пупка ТЫ НАЗЫВАЕШЬ СОСОЧКОМ?
не то Член,який с района ніже пупка простягаэться до района груді))його я тобі не дам)))абайдьошся))))
оформлення форуму буде мінятися з наступного місяця з перших чисел, тому що в мене зараз з інетом глюкі %)
умняк-умняк)))
блядь заберіть йобаний сніг і уьєйтє деда мароза!!!він сука дивиться на мене коли я дрочу!...)))))))))))))))))
умняк-умняк)))
мовчи, бо всі будуть знати шо ти їси картоплю без хліба, тому що хліб з хлібом не йде
блядь заберіть йобаний сніг і уьєйтє деда мароза!!!він сука дивиться на мене коли я дрочу!...)))))))))))))))))
з наступного місяця, АЙ ПРОМІС ))) :gg:
Я люблю белорусов но они меня нелюбят можно с таким воросом к Батьке обратитса!!!????????????
IoanIliesky
БІларуси люблять тільки Макса, причому всюду де припре і причому тільки після тряпєзи картоплєєдєнія)))))))
нє тут нічим нє можем памочь))))
Ну жалко ех а я такi плани мав!!!!
БІларуси люблять тільки Макса, причому всюду де припре і причому тільки після тряпєзи картоплєєдєнія)))))))
сууууучка ты!!!! Сколько можна меня подкалывать)))) ????
ДА БЛЯ Я ЕМ КАРТОШКУ!!!!!!!! и Не ем хлеба....практически....только хот-дог,гамбургер и с супом ем хлеб...а ты хохол бля!!!!!!
Шоптыздох!!!!
Давайте без остроти!!!
рррррРрррРРРРРрРррр
И без шума, копоти и рук!!
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Пропозиції та Зауваження » Книга Жалоб=))