тут базарім только по пасанскі і только конкрєтно, бєз лєвой мази...разводім лахов і дабазарєваємся кагда в автамати парубємся ....
П.С. на созданіє етой тєми мене надихнула недавня переписка з Колдом пачьот Пасану
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Флудім » Пасанскіє разклади ілі з какова ти района???!!!))))
тут базарім только по пасанскі і только конкрєтно, бєз лєвой мази...разводім лахов і дабазарєваємся кагда в автамати парубємся ....
П.С. на созданіє етой тєми мене надихнула недавня переписка з Колдом пачьот Пасану
Пагаді, для такіх базарав нєапхаДІМА настроєца, та понл? Ану ка хдє мая кэпка і чОткі?
сиш?! шо за пурга такая, шо ета абізатєльна?!
Пасани....сємкє на Калічанкє самиє дішовиє.. :cool2:
сиш?! шо за пурга такая, шо ета абізатєльна?!
Слыш, ты на каво батон крышишь? Мой рот,,, чё хачу тоігаварю... ПОяЛ?
Пасани ви чо шмалi c гавна обкурiлiсь ви чо хлеба крошите.на чужые помидори два валета три менуета понимаешли.
ану пси єбаниє, шо ви тут дінамітє..вивазітє за базар йобана.. я с ніжнєй южкі, єсі каму та шо та нє ясна, падхадітє, ми с пасанамі как абична в барє (падєзд) тусуєм на 2 етаже. параша на пєрвам, тока шоби вас патом нє винасілі нагамі впєрьод.... хоть і сємкі на у вас на калічанкє дєшовиє, за то у нас самиє вкусниє на камарова, бабуля барижнічаєт..там рядом і автамати єсть..так шо район наш цвєтьот... жаль пасани сідят уже вторую ходку.. ну, за пасанов йобана..
Да Комараова район рулiвний був коли мiй Батя був там ще у 80х зараз нажаль його бiльше немае а тепер комарова вже не те
Отредактировано badbunny (17.11.2007 00:22:38)
так бля
хто тут сматрящій,пси єбаниє?
Сєрьога, нада нємнога навєсті на районє паряду
ато лахі барзєют бля
нєдавна сє кожанку прікупіл
сиш ти бик са свадьби*на,пітух бля ністріжений,ти бля ету кожанку нахуй ложкай у міня будєш хлібать!!!шо сукі забилі хто афтарітєт тут главний??ану бля пашлі панятія учіть ат сіх да сіх,пріду правєрю!!!!)))))))))))))))))))
ти щас нєправ, бичара ти галімая
забил как на зонє возлє параши стаял? я ж тя бля на мєха пущу
дєржитє мєня,пасани))))
сиш ти гніда пазорная,підар гнойний,какіє пасани??я щас пьордну ти адна нага тут втара на гравітонє!!!понял бля???а ти мені с зонай ні пугай!!я бля шуганий уже,так шо бикавать на районі будіш а тут губи дудачкай і чіфарь!!!
Бля підари гнойниє,пітушари бля пазорниє,бистро все раком к стенке,бо щась батя вас ебать ублюдков будет!!!!!!!
нахуй расбєжалісь бля!
на парашу всє пайдьотє,криси єбаниє!
дє-та-чка,а вам ні ка-жец-цо шта ва-ше мес-та ва-злє па-ра-ши????
Бля нiхуя себе пасани тут в коженка развелi роайонава базару.
будь реальным пацаном а не псом йопана!!!!!!!
Бля мужик сишиш ти чо гониш бесу.
от я бля щас тебе обьясню шо такое гнать!!Где моя заточка?
от я бля щас тебе обьясню шо такое гнать!!Где моя заточка?
А у меня лом
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Флудім » Пасанскіє разклади ілі з какова ти района???!!!))))