у нас каждый второй металист и панк)))))
а як же ПАЦАНИ??!! :cray: :fool: куди Росію велику цим гівном західним засмітили??!
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Чувакі і Чувіхі » Нєформал ілі Формал?!?!
у нас каждый второй металист и панк)))))
а як же ПАЦАНИ??!! :cray: :fool: куди Росію велику цим гівном західним засмітили??!
головне почуття....повага......будь-хто...(скіна ,канешно, біля себе б не пригріла)) ...
так щоб ви відчували один одного...якшо ви намагаєтесь миритись з смаками і всякім такім свого партнера,то це фігня...рано чи пізно скажеш йому:"та заіпав ти мене зі своїм Шатуновим і владімєрскім ценралом!!!не хочу я сємічєк" :kill:
вообщем фігня це всьо......
ото я собі тут писала писала ...і зрозуміла......хлопці-нєфори собі на ліво на право с кем хачю с тем замучю...
а от звичайні хлопаки(не всі,,канеш) милуються виключно гламурними тьотками...\))0
вооообщем,баби,с намі будіт нефор і только нєфор :dulya: ! або ми змінимось.... :dulya:
а от звичайні хлопаки(не всі,,канеш) милуються виключно гламурними тьотками...\))0
ничесе!!!???Как раз мы реальные пасаны любую телу можем окучить,тока нах нам НЕгламурные телы?!!Меня тада пасаны не будут уважать реально!
.рано чи пізно скажеш йому:"та заіпав ти мене зі своїм Шатуновим і владімєрскім ценралом!!!не хочу я сємічєк
бугага0))))) +1
:thank:
бугага0))))) +1
:thank:
вооообщем,баби,с намі будіт нефор і только нєфор ! або ми змінимось....
я аж задумався ))))) але я не жалію що не не нєфор!! ))))
Пасан поднимаем востание. ЗА фразу +1
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Чувакі і Чувіхі » Нєформал ілі Формал?!?!