Гурт Breaking Brain Without Aim

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Свята і Днюхі » ДЕНЬ СТУДЕНТА!!!!А-А-А-А-А!!!!!)))

ДЕНЬ СТУДЕНТА!!!!А-А-А-А-А!!!!!)))

Сообщений 1 страница 13 из 13

1

Трохі раніше створив, але фіг зним, більшість ( і я тоже )сьогодня і завтра ну і після завтра отриваютса)))))))ВІТАЮ всіх студентів, всіх теперішніх, бувших і ще тих хто має стати студентами!!!!Вітаю з так сказать професійним святом!!!а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а СТУДЄНТКІ ТРЄПЄЩІТЄ Я ІДУ К ВАМ В ОБЩЯГУ!!!!!!!!! :beer:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :yes:  :yes:  :yes:  :D

СТУДЄНТИ З ПРАЗДНІКОМ!!!!!!УРА!!!!!!УРА!!!!!УРА!!!!! :friends:  :beer:

0

2

:crazy:  С праздником СТУДЕНТЫ!!!!! И тя с праздником Серый!!!))) :yahoo:  ;)  Всем желаю отрывних и веселых выходных!!!!!  :beer:  :yahoo:  :beer:  :yahoo:  :beer:  :beer:

Отредактировано Mindbreaker (16.11.2007 16:06:48)

0

3

Стандартне святкуавння дня студента :beer:  :beer:  :beer:  :beer:  потім ще :beer: а потім :bad:  :bad:  %)  :black_eye:   :bad:

0

4

Ну как же такой праздник!!!!УРА!!!!!!студенты гуляем!!!!передаю поздравления украинским студентам от питерских!!!!! :bravo:

0

5

я вже другий раз йду його святкувати, хоча він тіки завтра.хехех..как свадьбу, 3 дня гулять буду.. )))

0

6

Да безперечно день студента це класна тема але саме главне не пити або багато або мало не так щоб посерединi.

0

7

Поздровлєюююю :bravo: .....Чувакі 3-го курса нє забивайтє шо скоро ЕКВАТОР(єслє ктото знаєт шо єто такоє)...от тогда мля...пагуляєм :crazy:  :beer:  :beer:  :beer:  %)

0

8

День студента День студента День студента День студента День студента День студента День студента День студента УУУУУРРРРРРААААААААА   :beer: :beer: :beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer: пянка гулянка.

0

9

:D з понедіука виставлю фот з ДНЯ СТУДЄНТА в акруженії маладих дєвіц))) :rofl:  :oups:

0

10

Бля,сьодні святкував з одногрупниками в Кам"янці.Взяли водяру,таку галіму,шо я нею кожен раз давився перш ніж випити :bad: Взагалі водка це хуйня,все шо завгодно крім неї!!!А мої бики одногрупники все залпом випили-бувалі.А взагалі свято рулить,побільше б на нього якихось заходів робили в місті,шоб нажертися в жопу було не єдиною розрадою)

0

11

я навалився пивасом і лиш прийшов з общаги))

а завтра блін ше на весілля до брата...ууу...

0

12

а я зробив помилку почавши з усіма пити водяру замість пива,давився не міг то пити,а бики бля стібалися!!!

0

13

UFOs написал(а):

:D з понедіука виставлю фот з ДНЯ СТУДЄНТА в акруженії маладих дєвіц))) :rofl:  :oups:

Чувiх голих побiльше кiдай

0

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Свята і Днюхі » ДЕНЬ СТУДЕНТА!!!!А-А-А-А-А!!!!!)))