UFOs, check one, two...
UFOs (Басло)
Сообщений 1 страница 20 из 41
Поделиться213.11.2007 13:01:43
Слышь,че ты ходишь по району тут со своей бас-гитарой,шо страх потерял???
Поделиться315.11.2007 18:27:22
ООО!!!!УФОС!!! :com:
Поделиться416.11.2007 19:37:59
НУ тут що я можу сказати ЦЕ ЛЮДИНА ЯКА СТАРАЕТЬСЯ НА СЛАВУ МУЗИЦI ВIН Е ПРЕКРАСНОЮ ДОБРОЮ ЛЮДИНОЮ ЗА ЦЕ ЙОМУ ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ ТА ТАКОЖ ЗА ТЕ ЩО ВIН Е З НАМИ. :thank: :good: :good: :good:
Поделиться517.11.2007 21:05:40
Уфос,ну Флі ж рулить,правда???Чи нє?
Поделиться618.11.2007 08:52:24
Уфос,ну Флі ж рулить,правда???Чи нє?
рулить і не тільки ФЛІ рулить ...мені ФЛІ подобається не тільки, як Басіло:)...він ще прекрасний відмарозок
НУ тут що я можу сказати ЦЕ ЛЮДИНА ЯКА СТАРАЕТЬСЯ НА СЛАВУ МУЗИЦI ВIН Е ПРЕКРАСНОЮ ДОБРОЮ ЛЮДИНОЮ ЗА ЦЕ ЙОМУ ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ ТА ТАКОЖ ЗА ТЕ ЩО ВIН Е З НАМИ
дякую МЕН))шкода шо в реалі ти мені так не кажеш
ООО!!!!УФОС!!!
а може і не УФОС, треба провірити
Поделиться718.11.2007 22:43:51
а може і не УФОС, треба провірити
да точно-точно))))я чую сородича издалека
Поделиться819.11.2007 08:23:20
дякую МЕН))шкода шо в реалі ти мені так не кажеш
За теке больно бють берцами по рьобрам
Поделиться99.12.2007 12:05:11
мож забули як виглядає ето створіння)))
Поделиться109.12.2007 12:10:59
мож забули як виглядає ето створіння)))
обіжаєш))такого псЕха і мастера гетарКо важко забути))
Поделиться1110.12.2007 08:17:13
обіжаєш))такого псЕха і мастера гетарКо важко забути))
ти ще забув додати ананіста і лінтяя)))))) Дякую мен!!!
Поделиться1210.12.2007 17:34:24
Накiнецьто живьом i пахнiv бiографiю мути жулiк i адрес шоб прийти до тебе) :gg: :beer:
Поделиться1327.12.2007 16:57:27
отже напишу шось на зразок біографії або коротко про себе
Я, Купіна Сергій Романович (в народє ще UFOs)рік народження здається 1988 і травень місяць, якщо я не помиляюся під числом 17.
Народився і живу в Чернівцях.Мабудь де вчившся і так далі не потрібно писати, хоча якщо комусь цікаво то можу потім детальніше дописати))..отже одразу про музику ...я займаюся музикою вже понад 10 років...навіть помоєму 11 або це вже 12 рік)))карочє з 2-го класу школи я пішов в музичну школу...був тоді зовсім малим бешкетником...чому я саме пішов? тут долі участі моїх батьків немає ніякої, окрім того, що вони допомогли мені дойти до муз. школи і написати заявку на вступ))))))...якось так просто виходить що я з дитинства люблю музику...великий вклад в мої музичні вподобання стартові вклав мій батько, який є фаном Пінк Флойду і ретрових мєга жирних гуртів, від яких я і сам пісяю гарячою водицею .напевно саме з пелюшкового віку це все в свідомості на мене дало великий вплив..я люблю з дитинства співати, особливо в душі))))))))))))))))
отже з дитинства я віддаю себе музиці,(грав в симфонічних оркестрах,оркестрах в джаз бендах )..це безперечно були найяскравіщі роки мого життя, я віддав муз школі 7 років і за цей час отримав цілу масу насолоди, задоволення, вмінь та відчуттів...
в муз. школі моє життя переплілося з життям Макса Дуніча (Вантед)...оооййй..як ми відриватися любили і прікалуватися)))це важко передати...я закінчив муз школу по класу духовому (трамбон), а Макс також по духовому класу (Труба).
Після закінчення муз. школи я зрозумів, що це для мене не кінець ЦЕ ТІЛЬКИ ПОЧАТОК і життя ..і ми з Максом ще раз записуємося в муз школу в ЕСТРАДНЕ ВІДДІЛЕННЯ, де за 1 рік проходять прискорений курс оволодіння інструментом, відштовхуючись від вже набутих знань...і тут мене дуже тяне до гітари,а Макса до драмів))ми з Максом хоть і вчилися в різні дні, але трималися пліч об пліч і коли в залі муз. школи №1 ми сідали пашпілити разом то це було щось))муз. школа такого ще не чула і нам вдавалося збирати в залі учнів, які з цікавості не могли не подивитися, шо за псіхоз там твориться))))))))я навіть згадую, як ми шото фігарили і залетіла викладачка і так ашарашено на нас дивлячись шось сказала, але потім шото покрутила носом і пішла і ми далі пофігарили)))еххх...
Після закінченню абучєнія я з Максом нє астанавілса)))ми й далі збиралися, так сказать джемили)))і згодом зявився ще один гітарело, який перекваліфікувався на басло і ми собі грали:) грали в гаражі, отримували насолоду і вже в районі були в пачоті))))))збирали деколи цілий гараж дівок і чуваків і весело було...ехх..ностальгія якась чи шо в мене ...дивний стан зараз, коли я це все пишу, неначе знову все переживаю:). Отже то був перший гурт:) під назвою Da Shit's ))))))
Час минав і відчуття музики мінялись ( і міняються )..вирішили ще взяти гітарістів тоді й був переворот ми взяли ще басіста з гітарістом і таким чином я став вокалістом)))))))але це було не довго і за допомогою цього ми виступили у фан парку і здобули право знаходитися в одній з рєп баз ...Другий гурт мав назву " Танці Тіней" ...ще декілька виступів і гурт розпався...трохи образ музики не зійшовся.там був період трохи важкий в мому житті...багато з ким і багато хто зі мною посварився...але я залишився далі з Максом і тим гітарістом з 1 гурту)))ми шукали ще гітаріста і мене потянуло на бас...я тоді взяв в рукі басло ( Цімер воно називалося )...мені дуже припало до душі...я закохався в бас, це напевно тому, що в моїй крові басовість тече ...як в муз. школі мав діло з басовим ключом на нотному стані, так і тут ..так це моє напевно)))
...отже і ми шукали гітарелу і якось натрапили через мого друга на його одногрупника Юру ( Вандер ) ми зібралися всі в фані..як зараз памятаю Юра притащів Дєню ( Фрікі Стайлі ) і щось разом зіграли....йооооой...я був в захваті від цих людей, що Юра, що Денис...вони викликали в мене захоплення...якісь почуття не земні, це важко передати...і так вийшло шо вони також шукали собі басілу для створення гурту особистого...для мене з самого початку було великою честю приєднатися до цих людей,мені дійсно важко описати що я відчуваю і це мабуть не потрібно описувати , одним словом - це і стало і виплило в гурт Breaking Brain Without Aim...за весь час існування цього гурту і мене в ньому я працюю над собою в першу чергу і з великою повагою і любовю радуюся кожній нашій зустрічі, грі і дружбі...це мабуть подарунок долі або як хочете це називайте для мене насамперед це друзі і музиканти, які вміють грати душею...це напевно саме те до чого я стільки років йшов, я пишаюся своїми хлопцями, вони в мене самі найкращі...
ось така ось біографія чи щось на зразок цього в мене, можливо я впустив багато деталей, хоча смисл не міняється помоєму:) я в когось виникли якісь запитання або щось ще то з радістю відповім))))
Поделиться1427.12.2007 17:07:59
:good: файно написау! плюсік уліплю! :good:
Поделиться1529.12.2007 00:04:26
файно написау! плюсік уліплю!
Дякую Чувак...написав те що згадав на скору руку..багато чого цікавого упустив, але то таке ...
Поделиться162.1.2008 01:23:26
UFOs
узнала о тебе много нового!!!
Поделиться172.1.2008 02:00:51
мда,
Поделиться182.1.2008 11:03:22
мда,
навіть не знаю як це поняти)))напевно далі матюки мали йти))
Поделиться192.1.2008 12:16:51
шо за псіхоз там твориться))))))))я навіть згадую, як ми шото фігарили і залетіла викладачка і так ашарашено на нас дивлячись шось сказала, але потім шото покрутила носом і пішла і ми далі пофігарили)))еххх...
от прікол, вона вжитті какого певно не чула!!!
хе..хе.. де моє ружжо??
Поделиться204.1.2008 19:54:26
БIографIя супер Уфос напиши менi теж заказ дам чувак!! :good: