Гурт Breaking Brain Without Aim

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Нез'ясовано, але факт...

Нез'ясовано, але факт...

Сообщений 61 страница 80 из 183

61

Patlatui написал(а):

Ty dyr tre z tebe vubutu

Развішо та бєшана ХРЄНЬ з мене цю дурь вибьє....ток ужє навсєгда :D

0

62

:tcc: У мене у вінампі тікі шо заіграла група "Корні"
Нєвєроятно, но ФАКТ... :beer:

0

63

Map_Ko написал(а):

Нєвєроятно, но ФАКТ..

:rofl:   +1 адназначно)

0

64

а я тоже пойду на ваше кладбище, меня Саша поведет, и устроит экскурсию ночью...со свечами....шмурдяк и все такое....и трехметровая Гума....(Уфос, прийми к сведению!!!кстати, ты пойдешь с нами,А???) ;)

0

65

хельга написал(а):

шмурдяк и все такое....

отстой..... :bad: там єшьо пьяних тєл нє хватало.....должно бить всьо культурно ;)

0

66

Весело живешь,Хельга!!!Мне бы так..

0

67

badbunny написал(а):

отстой.....  там єшьо пьяних тєл нє хватало.....должно бить всьо культурно

правильно :good:  :bravo:
у нас на цвинтарі культурний відпочинок :rolleyes:

0

68

Ой, блин.....извините, за технические неполадки, эти фотки должны были быть в теме про Уфоса :D что-то меня переклинило и загрузила случайно сюда!!!! %)

badbunny написал(а):

отстой.....  там єшьо пьяних тєл нє хватало.....должно бить всьо культурно

Валерка,надеюсь мнение обо мне не испортилось, ибо это так было в шутку!!конечно же все должно быть культурно, ведь я педагог - дефектолог!!!!

0

69

хельга написал(а):

Валерка,надеюсь мнение обо мне не испортилось, ибо это так было в шутку!

Олька,все нормально.... ;)

0

70

БЛЯ ТАКА РЕАЛЬНА ТЕМА А ВИ ТУТ ХУЙНЮ ТАКУ ПОЧАЛИ ЗАГАНЯТИ ПЕРШ ЗА ВСЕ ТРЕБА ДIЙТИ ДО IСТИНИ I ПОКИ МИ II НЕ ЗНАЕЙДЕМО ТО НЕ ВАРТО ЗУПИНЯТИСЬ!!!!!!!!!!

0

71

ну хтось розповість свої враження стосовно ще ордного штурму кладовища?...я тільки можу сказати те що чув, за всіх не можу ;) ..бо розділилися ми, але те що ми чули дало нам непогано по очьку, да Фаїна? ;)

0

72

.............................

0

73

у меня тоже есть фотки с шариками в темноте, но они на простых фотках, отсканировать не могу

0

74

badbunny написал(а):

.............................

аааа ясно)))

ну я тоді розповім, те що я ЧУВ, те що ФАЇНА ЧУЛА, те що ПЄТЬКА ЧУВ...ми стояли на алеї всамому кінці і наче на нась шось йшло..реально було чутно кроки які ламають гілля...ФАїна аж знервувалася і повторяла вонозараз вийде, воно зараз вийде....але шум кроків затих в метрах від нас..ми тсояли на світлі а в мене очько грало болгарські народні пісні))))ми всі згрупувалися попросили шоб чувакі фанарік посвітили..а там...ГгГ НІФІГА НЕМАЄ))

так може ти Валєрка шось там з чуваками ащущал?...бо ви лазили по дєбрям, особливо там де в мене погані спогади;)...і я Валєрка не сикун. я не люблю корли люди, які там тоді не були, вважають себе героями ілазяють напролом, не відчуваючи і не знаючи шо ми тампережили, мене якшо чесно то за душу бере..

0

75

UFOs написал(а):

але те що ми чули дало нам непогано по очьку, да Фаїна?

ага...дуже круто дало :crazy: то пісєц....стоїмо, а там реальні кроки та такі шо на нас йдуть...Сірьожка, Петька і я стоїмо...прибились один до одного...бля і дивимось один на одного бо бля там реальні кроки шо на нас йдуть.....чекаємо шоб та хуйня вийшла....а вона нам :fuck:  :fuck:  :fuck:

0

76

UFOs написал(а):

аааа ясно)))

шо ясно? ;) Я тобі вірю... :)

UFOs написал(а):

так може ти Валєрка шось там з чуваками ащущал?...бо ви лазили по дєбрям, особливо там де в мене погані спогади;)..

Бачили з Вітьком шо молоточок той шо тоді був там заржавілий і прилипший ржавчиною до відбитої лавки ПРОПАВ ТО :O не скрию,шо ми чутах пріах....єлі :bravo: і зразу оглянулися по сторонам :)

0

77

UFOs написал(а):

я не люблю корли люди, які там тоді не були, вважають себе героями ілазяють напролом, не відчуваючи і не знаючи шо ми тампережили, мене якшо чесно то за душу бере..

та то пісЄц....їм просто дійсно не вдалось відчути те що ми того раз відчували тому вони і були такими героями....та ну нах....я дійсно боялась, дуже боялась і мені пох!!!посрати мені на то гєройство!!!

0

78

Вибачте за відвертість,але мне вже так задрало то слово ГЄРОЙ мля :kill: немає серед нас героїв!!!!!!!!!!Є просто більш Йоб...уті і менш :) мені реально нехватало жесті :cray:

0

79

badbunny написал(а):

Вибачте за відвертість,але мне вже так задрало то слово ГЄРОЙ мля  немає серед нас героїв!!!!!!!!!!Є просто більш Йоб...уті і менш  мені реально нехватало жесті

тобто йобнутість виміряється хто далі зайде в хащі на пролом ?))мда))це помоєму показуха якась..менецей раз непоперло. буду також відвертий. чому, я вже тобі говорив;) за багато шуму і забагато понтів ;) :) :P але свого бабая я з Фаїною І Пєтькоу такі услихал))

cherrygirl написал(а):

а вона нам

%) я реально не знав шо думати....думав собі шо кіборг якийсь має вийти...))а нікого, просто все припинилося))))очко дійсно грає))

0

80

UFOs написал(а):

тобто йобнутість виміряється хто далі зайде в хащі на пролом ?))мда))це помоєму показуха якась

яка нахуй паказуха????????? :kill: перед ким????????

UFOs написал(а):

забагато понтів

чувак рєально обіжаєш :(  :evil: ти не можеш знати шо у мене твориться в душі ;)

0

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Нез'ясовано, але факт...