Ty dyr tre z tebe vubutu
Развішо та бєшана ХРЄНЬ з мене цю дурь вибьє....ток ужє навсєгда
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Нез'ясовано, але факт...
Ty dyr tre z tebe vubutu
Развішо та бєшана ХРЄНЬ з мене цю дурь вибьє....ток ужє навсєгда
:tcc: У мене у вінампі тікі шо заіграла група "Корні"
Нєвєроятно, но ФАКТ... :beer:
Нєвєроятно, но ФАКТ..
+1 адназначно)
а я тоже пойду на ваше кладбище, меня Саша поведет, и устроит экскурсию ночью...со свечами....шмурдяк и все такое....и трехметровая Гума....(Уфос, прийми к сведению!!!кстати, ты пойдешь с нами,А???)
шмурдяк и все такое....
отстой..... :bad: там єшьо пьяних тєл нє хватало.....должно бить всьо культурно
Весело живешь,Хельга!!!Мне бы так..
отстой..... там єшьо пьяних тєл нє хватало.....должно бить всьо культурно
правильно :good: :bravo:
у нас на цвинтарі культурний відпочинок
Ой, блин.....извините, за технические неполадки, эти фотки должны были быть в теме про Уфоса что-то меня переклинило и загрузила случайно сюда!!!! %)
отстой..... там єшьо пьяних тєл нє хватало.....должно бить всьо культурно
Валерка,надеюсь мнение обо мне не испортилось, ибо это так было в шутку!!конечно же все должно быть культурно, ведь я педагог - дефектолог!!!!
Валерка,надеюсь мнение обо мне не испортилось, ибо это так было в шутку!
Олька,все нормально....
БЛЯ ТАКА РЕАЛЬНА ТЕМА А ВИ ТУТ ХУЙНЮ ТАКУ ПОЧАЛИ ЗАГАНЯТИ ПЕРШ ЗА ВСЕ ТРЕБА ДIЙТИ ДО IСТИНИ I ПОКИ МИ II НЕ ЗНАЕЙДЕМО ТО НЕ ВАРТО ЗУПИНЯТИСЬ!!!!!!!!!!
ну хтось розповість свої враження стосовно ще ордного штурму кладовища?...я тільки можу сказати те що чув, за всіх не можу ..бо розділилися ми, але те що ми чули дало нам непогано по очьку, да Фаїна?
.............................
у меня тоже есть фотки с шариками в темноте, но они на простых фотках, отсканировать не могу
.............................
аааа ясно)))
ну я тоді розповім, те що я ЧУВ, те що ФАЇНА ЧУЛА, те що ПЄТЬКА ЧУВ...ми стояли на алеї всамому кінці і наче на нась шось йшло..реально було чутно кроки які ламають гілля...ФАїна аж знервувалася і повторяла вонозараз вийде, воно зараз вийде....але шум кроків затих в метрах від нас..ми тсояли на світлі а в мене очько грало болгарські народні пісні))))ми всі згрупувалися попросили шоб чувакі фанарік посвітили..а там...ГгГ НІФІГА НЕМАЄ))
так може ти Валєрка шось там з чуваками ащущал?...бо ви лазили по дєбрям, особливо там де в мене погані спогади;)...і я Валєрка не сикун. я не люблю корли люди, які там тоді не були, вважають себе героями ілазяють напролом, не відчуваючи і не знаючи шо ми тампережили, мене якшо чесно то за душу бере..
але те що ми чули дало нам непогано по очьку, да Фаїна?
ага...дуже круто дало то пісєц....стоїмо, а там реальні кроки та такі шо на нас йдуть...Сірьожка, Петька і я стоїмо...прибились один до одного...бля і дивимось один на одного бо бля там реальні кроки шо на нас йдуть.....чекаємо шоб та хуйня вийшла....а вона нам :fuck: :fuck: :fuck:
аааа ясно)))
шо ясно? Я тобі вірю...
так може ти Валєрка шось там з чуваками ащущал?...бо ви лазили по дєбрям, особливо там де в мене погані спогади;)..
Бачили з Вітьком шо молоточок той шо тоді був там заржавілий і прилипший ржавчиною до відбитої лавки ПРОПАВ ТО не скрию,шо ми чутах пріах....єлі :bravo: і зразу оглянулися по сторонам
я не люблю корли люди, які там тоді не були, вважають себе героями ілазяють напролом, не відчуваючи і не знаючи шо ми тампережили, мене якшо чесно то за душу бере..
та то пісЄц....їм просто дійсно не вдалось відчути те що ми того раз відчували тому вони і були такими героями....та ну нах....я дійсно боялась, дуже боялась і мені пох!!!посрати мені на то гєройство!!!
Вибачте за відвертість,але мне вже так задрало то слово ГЄРОЙ мля :kill: немає серед нас героїв!!!!!!!!!!Є просто більш Йоб...уті і менш мені реально нехватало жесті :cray:
Вибачте за відвертість,але мне вже так задрало то слово ГЄРОЙ мля немає серед нас героїв!!!!!!!!!!Є просто більш Йоб...уті і менш мені реально нехватало жесті
тобто йобнутість виміряється хто далі зайде в хащі на пролом ?))мда))це помоєму показуха якась..менецей раз непоперло. буду також відвертий. чому, я вже тобі говорив;) за багато шуму і забагато понтів але свого бабая я з Фаїною І Пєтькоу такі услихал))
а вона нам
%) я реально не знав шо думати....думав собі шо кіборг якийсь має вийти...))а нікого, просто все припинилося))))очко дійсно грає))
тобто йобнутість виміряється хто далі зайде в хащі на пролом ?))мда))це помоєму показуха якась
яка нахуй паказуха????????? :kill: перед ким????????
забагато понтів
чувак рєально обіжаєш :evil: ти не можеш знати шо у мене твориться в душі
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Нез'ясовано, але факт...